A Náci UFO vadász egység rejtélye!

22be572c1fb42e1b7b31cc00be63b36b.jpg

Mint ismeretes a náci hadvezetés mindennel foglalkozott ami a totális hatalmuk eléréséhez kellett.
Ezek közé tartozott a hihetetlen okkult tudományok keresése (Frigyláda kutatása), az elképesztő szuper katona létrehozása, a sokak számára elfogadhatatlan hold bázis projektjük és ide tartozik a titkos és kevesek által ismert UFO kutató részlegük. Persze náluk ezt másképp nevezték, mégpedig NIF-nek (Nicht identifiziertes Flugobjekt).
A kutató részlegük már a 30-as évek elején felállt, és nem kendőzött szándékuk volt, hogy megismerkedve az idegen lényekkel titkos technológiát és fegyvereket szereznek be tőlük, vagy békésen vagy erővel.
Azonban a 40-es évek elejére egyértelművé vált, hogy az UFO-k nem akarnak egyezkedni velük. Hans Neumann a részleg egyik kutatótisztje szerint az idegenek a kapcsolatfelvétel után teljesen elzárkóztak, és csak megfigyelői tisztséget akartak betölteni. Mondván, majd az emberek eldöntik a saját sorsukat.
A Wehrmacht ezt megtudván azonnal speciális egységet hozott létre, amely az UFO-k levadászására szakosodott, hogy mindenképp megszerezzék a tudást a technológiát, mind harci járművekhez, mind fegyverekhez.
Az ALK (Ausländische Luftwaffe Kämpfer) légvédelmi csapatai átalakított 88mm-es FLAK-okat használtak, amelyben olyan lőszer volt amik az UFO-k páncélzatát felsértette, tönkretette. (Egyesek szerint a mostanában népszerű urán magos töltetek voltak. )
A lőszer leírásának dokumentációja illetve maga a fegyver a háború végével sok mindennel együtt az USA-ba került. Innen viszont már mindenki által ismerős történettel folytatódik, magával a Roswelli UFO incidenssel.
Ugyanis ez volt az első olyan eset, hogy az USA hadserege egy nácik által használt de  továbbfejlesztett fegyverrel egyszerűen lelőttek egy UFO-t, ami (bánatukra) nagy nyilvánosságot kapott. Az 51-es körzetben tovább folytatták a fegyver fejlesztését, hogy az illetéktelen behatolók ellen tökéletes védelmet adjon. Megfigyelések szerint az UFO-k váratlan irányváltása, vagy gyors és megmagyarázhatatlan távolodása a fegyver használata miatti reakció eredménye. Próbálják elkerülni a lelövésüket, ami úgy tűnik egyenlőre sikeres. Tanultak a Roswelli esetből.

Ez az egyetlen fennmaradt kép ami az UFO vadászat sikerét bizonyítja. Minden továbbfejlesztett fegyver titkos és semmiféle kép, adat jelenleg nem hozzáférhető.